20 Ocak 2016 Çarşamba

M.A.C. ALIŞVERİŞİ
Bugün Panora-M.A.C. mağazasından 3 parçalık bir alışveriş yaptık :) Alışverişimizdeki parçalar şu şekilde:
1.Swiss Chocolate Far
2.221 Numaralı Karıştırma Fırçası
Bugün hiç aklımızda olmayan Swiss chocolate far ile tanıştık. Farın renginin hem direk göz kapaklarına hem de gözün katlanma yerine geçiş rengi olarak kullanımına uygun olduğuna inandık. Rengi her cilt tonuna uygun sıcak bir kahverengi. Mat bitişi günlük kullanıma uygun olduğu gibi gece makyajlarına da şıklık katacaktır. Biz farı doldurulabilir paletler için refill olarak aldık. Kullanıp farklı farlarla kombinledikçe fikir ve önerilerimizi daha detaylı paylaşacağız. Refill fiyatı: 43 tl. Tekli far fiyatı: 58 tl.

Swatchlanmış hali bu şekilde :)
Mac’in Faerie Whispers koleksiyonunun standında gördüğümüz ama aslında sürekli satışta da olan 221 numaralı beyaz karıştırma fırçasını, Mac’in en ünlü 217 karıştırma fırçasından daha ufak olan ve göz kapağı-kaş arası dar olan kişiler için mükemmel fırçayı da çantaya attık. Bu fırçanın internet satış fiyatı 35 tl olarak görünüyor ama bu fiyata aldanmayın mağazada bir yanlışlık olduğunu söylediler :) Fırça fiyatı: 72 tl.

3.Dark Side Ruj


Mac alışverişimizin devamı ise amplified bir rujla. Aslında Mac’in amplified rujlarına kalıcı olmamalarından, renklerini pek fazla veremediklerinden, aradığımız renk skalasını bulamadığımızdan elimiz pek gitmezdi. Ancak yapısına bakmadan rengine vurulup elimize aldıktan sonra aynı yapının diğer renkleriyle aslında oldukça farklı olduğunu farkettik. Önce elimize swatchladık ve ışıl ışıl görünen rengini oldukça yoğun bir şekilde verdi. Dudakta denediğimizde ise yağ gibi kayan yapısı ve dudakta ayrı güzellikteki rengi bu parçayı da alışverişimize eklememizi sağladı. Rujun fiyatı 58 tl. Mağazalarda ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz.


Swatchlanmış hali bu şekilde :)




2 yorum:

  1. rujun rengine baayııldımmm:) güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiz 😊 Daha güzelleri senin olsun inşallaah💕

      Sil