7 Şubat 2016 Pazar

Golden Rose Velvet Matte Rujları


Birçok pahalı markaya rakip olan fiyatının uygunluğuyla ve renk seçenekleriyle oldukça dikkat çeken Golden Rose Velvet Matte ruj serisi gerçekten bir harika. Rujun kapağını açtığınızda bile kremsi yapısını fark edebiliyorsunuz. İnsana ‘Bu gerçekten mat ruj mu ya?’ dedirtircesine dudağınızda kayıp gidiyor. Sürdükten sonra dudaktaki duruşu gibi kadifemsi bir his bırakıyor.

İçerisinde E vitamini bulundurması sayesinde dudağı kurutmuyor ve en güzeli bu serideki rujlar paraben içermiyor.

Ben bir şey yemem içmem derseniz 2-3 saat kadar dudağınızda kalabiliyor. Ama yok efendim ben yemeden içmeden duramam diyenlerdenseniz yakın tonlarda dudak kalemini rujdan önce uygularsanız bir tık daha arttırabilirsiniz kalıcılığını.

Çoğu mat ruj gibi bu seri de dudaklarınızdaki kusuru ortaya çıkıyor. Kusursuz bir görüntü isteyenlere bizim önerimiz dudak peelingi yapıp kullanmalıdır. Her gün bununla mı uğraşılır diyenler dişlerini fırçaladıktan hemen sonra başka bir diş fırçasıyla dudaklarını fırçalayarak dudaktaki ölü deriyi temizleyebilirler. (Bunun için eski fırçalarınızı kullanabilirsiniz.) Ha tabi ki bizim önerimiz her gün olmasa da arada dudak peelingi yapmanız.


12 numara olan gül kurusu tonlarındaki bu rengi yaz kış demeden kullanabilirsiniz. İsterseniz rimel ve hafif farla yapılan göz makyajınızda size doğal bir görüntüde eşlik etsin, isterseniz de incecik bir eyeliner çekerek hoş bir görüntü yaratın. Her cilt tonuna yakışan bu rengi makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden yapabilirsiniz.

05 numara ise kırmızı alt tabanlı tatlı bir şeftali tonunda. Ben daha çok yazın günlük makyajlarımda tercih etsem de özellikle beyaz tenliyseniz her makyajınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

11 numara benim için tam bir yaz rengi. Yaz akşamlarında kullanmayı sevdiğim bu rengi kullanırken göz makyajınızı sadece bir rimel belki de bir eyelinerla yapabilirsiniz çünkü bu renk bütün dikkati dudaklarınıza çekecektir.

2 yorum:

  1. 12 favorim benimde:)güzel gunlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten harika bir renk :) teşekkür ederiz sende güzel günlerinde kullan canım :)

      Sil